logo
پنجشنبه 31 خرداد 1397 - 
 جديدترين اخبار:فراخوان مقاله سیزدهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران   فراخوان مقاله پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی صنایع   اولین کنگره بین المللی صنعت ساختمان با محوریت تکنولوژی های نوین در صنعت ساختمان   کتاب : بانکداری اسلامی         ۱۵۰۰میلیارد تومان برای اشتغال روستایی در سال ۹۶ اختصاص یافت   توصیه‌های یک‌ساله‌ رهبر انقلاب خطاب به مسئولان      پژوهشگران جوان علوم پایه منتخب فرهنگستان علوم معرفی شدند            کتاب «دو امام مجاهد»      

 کد خبر: 14458   زمان ارسال : 1397-01-29 17:08:03    تعداد بازدید: 82    نویسنده:  
اولین گزارش خُرده فروشی موادغذایی در سال ۹۷

بانک مرکزی اولین گزارش خُرده فروشی مواد خوراکی در سال ۹۷ را منتشر کرد که طی آن قیمت خُرده فروشی ۶ گروه از جمله گوشت قرمز، برنج و لبنیات نسبت به ماه قبل از آن افزایش داشته اند.

 به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، بانک مرکزی خلاصه نتایج گزارش هفتگی قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را در هفته منتهی به ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ اعلام کرد که براساس آن قیمت خُرده فروشی ۶ گروه لبنیات ۰.۶ درصد، برنج ۰.۳ درصد، سبزی های تازه ۳.۱ درصد، گوشت قرمز ۳.۰ درصد، گوشت مرغ ۲.۱ درصد و چای ۴.۹ درصد نسبت به ماه قبل از آن افزایش یافته اند.

با این حال قیمت خُرده فروشی ۳ گروه تخم مرغ ۱۴.۷ درصد، حبوب ۰.۱ درصد و میوه های تازه ۸.۸ درصد نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته و قیمت خُرده فروشی گروه های قند و شکر و روغن نباتی ثابت بوده اند. بانک مرکزی توضیح داد که در سه هفته اول سال جاری به دلیل تعطیلات نوروز قیمت گیری از منابع انجام نشده است.

لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه نسبت به هفته مشابه ماه قبل معادل ۵.۳ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۱۴.۷ درصد کاهش یافت و شانه ای ۱۲۵ هزار تا ۱۷۰ هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود و بهای برنج داخله درجه یک معادل ۰.۳ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت نخود و عدس بدون تغییر بود. بهای لوبیا چیتی معادل ۰.۳ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۰.۸ درصد کاهش یافت.

میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای موز معادل ۳.۷ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۲.۱ درصد تا ۳۱.۵ درصد کاهش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای کدو سبز معادل ۱۱.۴ درصد، پیاز ۶.۳ درصد و سبزی های برگی ۲.۵ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۳.۵ درصد تا ۱۱.۵ درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۳.۵ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۱.۳ درصد و گوشت مرغ ۲.۱ درصد افزایش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند، شکر و انواع روغن نباتی ثابت بود و بهای چای خارجی معادل ۴.۹ درصد افزایش یافت.

تغییرات یکساله

براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به ۲۴ فروردین ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۷.۱ درصد، تخم مرغ ۲۶.۰ درصد، حبوب ۱.۳ درصد، گوشت قرمز ۱۴.۷ درصد، گوشت مرغ ۱۳.۷ درصد، چای ۱۸.۳ درصد و روغن نباتی ۱.۳ درصد رشد داشته اند. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه میوه های تازه ۲.۲، سبزی های تازه ۳ درصد و قند و شکر ۸.۷ درصد کاهش یافته اند.

*****
نام و نام خانوادگی ایمیل
پیغام
کد امنیتی مقابل را وارد کنید کد امنیتی

printer